sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

PARASTA NETFLIXISSÄ AT THE MOMENT

Vastaukseni tylsyyteen: netflix. Yritän toki rajoittaa sen käyttöä (...) mutta kyllä nyt täytyy tunnustaa että mä oon käyttänyt kyseistä palvelua aikalailla viimeisen viikon aikana. Ajattelinkin jakaa mun omat lempparit täällä blogin puolella!


Call the midwife: Ah, niin ihanan lämminhenkinen sarja! Sarja kertoo nuoresta kätilöstä Jennystä, joka muuttaa 1950-luvulla karuun Itä-Lontooseen hoitamaan raskaana olevia naisia. Sarjassa on mukavasti huumoria ja draamaa, ja päähenkilö on jotenkin aivan ihanan symppis. 
Les revenants: Kyseessä on ranskalainen sarja, josta ilmestyi juuri tammi-helmikuussa toinen kausi. Katsoin ensimmäinen kauden varmaan ainakin kaksi vuotta sitten, sen jälkeen olen odottanut ihan kuin kuuta nousevaa tätä uutta kautta. Sarjassa elämä pienessä vuoristokylässä Ranskassa järkkyy, kun monta vuotta kuolleina olleet palaavat elävien maailmaan. 
Outlander: En pysty hehkuttamaan tätä sarjaa tarpeeksi. Yltää lähes Game of Thronesin tasolle, haha. Nuori nainen päätyy 1940-luvulta 1700-luvun Skotlantiin ja joutuu selviytymään sen karussa elinoloissa. Aika raaka ja järkyttävä sarja kyseessä, ei todellakaan sovi herkkänahoille. 
Downton Abbey: Ehkä ootte kuulleet tästä sarjasta teidän isovanhemmilta... Mutta sarja on kaukana Emmerdalen tapaisista saippuadraamoista! Tämä sarja on yksi lempisarjoistani ikinä, se on vain kaikinpuolin upea ja koskettava. Tarina seuraa rikkaan brittiläisen perheen elämää 1910-luvusta lähtien. Nyt kun tarkemmin ajattelee, mä näköjään pidän sarjoista jotka sijoittuvat menneeseen aikaan, heh.  
x| x| x| x


Piiat: Elokuva kertoo afroamerikkalaisista piioista, jotka työskentelevät valkoihoisten kodeissa Mississippissä 1960-luvulla. Tarina on koskettava, hauska ja kauniisti kuvattu. Yksi parhaista netflixin tarjoamamista leffoista! 
Stand by Me: Tämä on yksi lempielokuviani ikinä. Rakastan oikeastaan aika simppeliä tarinaa, missä poikaporukka lähtee etsimään ruumista. Hahmot ovat koskettavia ja aitoja. Jotenkin leffa puhuttelee mua paljon, herkistyn aina kun näen tän leffan. 
In your eyes: En aluksi odottanut leffalta mitään hyvää, mutta kauniit tumblr-kuvat ja traileri vetivät puoleensa ja rakastuin leffaan täysin. Kaksi toisilleen tuntematonta ihmist huomaavat voivansa kommunikoida toistensa kanssa telepaattisesti, ja tutustuvat toisiina vähitellen. Hellyyttävä ja suloinen leffa. 
Interstellar: Woah. Tämä on lempileffat-listani kärjessä. Todella monet sanovat tätä elokuvaa liian mahtipontiseksi ja typeräksi, mutta mä tykkään täysillä. Elokuva on vain uskomattoman kaunis maisemiltaan, näyttelijät upeita, musiikki älyttömän hienoa. Tarina saattaa olla mahtipontinen mutta sen sanoma on todella koskettava ja hieno. 
x | x | x | x

Oletteko katsoneet samoja sarjoja ja leffoja? Mitkä on teidän lempparit netflixissä? 

4 kommenttia:

  1. hei onpa sulla mukavanoloinen blogi, pakko jäädä seurailemaan :--)
    Downton Abbey on kyllä ihan parasta! hitto kun oon oman ilmaiskuukauteni kuluttanu jo ajat sitten eikä opiskelijabudjettiin nyt mahdy yhtään ylimääräistä, tässä oli meinaan niin monta kiinnostavaa sarjaa ja leffaa mitkä on jo pidempään ollu to watch -listalla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! <3 Downton abbey on kyllä jotain niin kultaa! Mullakin tuo opiskelijabudjetti mietitytti aluksi, mutta päätin säästää summan kahvista ja ylimääräisistä huvituksista, netflixistä en suostu luopumaan :D

      Poista
  2. Aah les revenants (erityisesti eka kausi) on parasta! Muistan miten se piti kattoo monta kertaa läpi ennen kuin sai tarpeekseen. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mahtava! Netflixissä on se amerikkalainenkin versio, mikä on omasta mielestäni kyllä aika säälittävä verrattuna alkuperäiseen... :D

      Poista