torstai 28. huhtikuuta 2016

KAIPUU KAUKOMAILLE

Matkakuume ja kaipuu on niin kova ettei meinaa pysyä paikoillaan! Noin vähän alle vuosi sitten astuin viimeisen kerran lentokoneeseen, ja yli vuosi sitten pystyin nauttimaan auringosta turkoosin meren vieressä. Nyt tekisin kyllä kaikkeni että pääsisin nauttimaan lentokoneiden ihanasta ilmanvaihdosta.  

Kyllähän Suomen kesä on ihan mukava, en jaksa odottaa sitäkään. Liplattavia aaltoja ja lämpimiä, valoisia öitä... mutta keväästä en pidä ollenkaan. Yleensä juuri kevään aikaan mun matkakuume iskee kovempana kuin koskaan, ja juurikin jonnekin lämpimään. Viime keväinen Pariisin-reissu oli mahtava, rakastuin Pariisiin koko sydämen voimin, mutta oioi, kyllä se turkoosi meri voittaa nyt Pariisin kahvilat.

 Onneksi ensi kesäkuussa pääsen toteuttaaan sitä mistä oon haaveillut koko pienen ikäni: interrail. Pian on kaikki tarvittavat kamat hankittu, rinkka saapui linnaani viime maanantaina, ainoastaan passi on vielä hankkimatta. En muistanut ollenkaan että se oli umpeutunut viime marraskuussa (!!) mutta eiköhän sen kerkiä hankkia, onhan tässä vielä vähän yli kuukausi...

Ajattelin postailla jotain pakkaamiseen liittyvää ja muutenkin yleisiä fiiliksiä siitä sitten lähempänä ajankohtaa. Tällä hetkellä on vielä vaikea sisäistää että mä oikeasti lähden Eurooppaan kuukaudeksi. Haluaisitteko lukea postauksia interrailiin liittyen? 



Nämä kuvat on iki-ihanasta Thaimaasta vuosi sitten. Thaimaassa on tultu piipahdettua kolme kertaa, mutta joka kerta se on mielestäni ollut kauniimpi kuin koskaan. Näitä kuvia katsellessa tulvahtaa sellainen hassu lämpöinen tunne ja suussa maistuu mango. Kesää odotellessa... 

4 kommenttia:

  1. Aivan upeita kuvia, näistä välittyy tosi hyvin valkoisten hiekkarantojen tunnelma tänne ruudun toisellekin puolelle. En itsekään ole pitkään aikaan matkustanut lentokoneella minnekään kauas ekologisista syistä, mutta piakkoin olisi kyllä ihana päästä palmujen alle.

    http://what-a-lotta-fun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Juurikin tuo saastuttaminen tuossa lentämisessä on itseä kauhistuttanut. Haluaisin vähentää omia päästöjä, ja yritän olla esim. ostamatta jotain turhia vaatteita tai tavaroita tasapainottaakseni lentämisen hirveää saastuttamismäärää. Ehkä oon vähän epätoivoinen, mutta en kuitenkaan haluaisi matkustaa junalla sine aasiaan asti... :D

      Poista
  2. Äää eikää, matka kuume ei sitten yhtään hellitä kun näitä katselee :D Tosi ihania kuvia♥ Joo kyllä kelpaisi postaukset intrrailiin liittyen :)

    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista