maanantai 2. toukokuuta 2016

SUOSIKIT VAATEKAAPISSA

Tää postaus on aika kaukana siitä mitä yleensä postailen, mutta onneksi en olekaan määritellyt blogiani mihinkään erityiseen kategoriaan - voin postailla mistä ikinä huvittaakaan! Törmäsin kerran samanlaiseen postaukseen kuin tämä ja innostuin heti! Kuulosti hauskalta miettiä mitkä ovat lempparivaatteeni, mitä käytän eniten tai mitä kappaleita vain yksinkertaisesti rakastan. Valinta oli vaikea, mutta lopulta päädyin aika yksinkertaisiin valintoihin ja tajusinkin samalla että näitä onkin tultu käytettyä enemmän kuin tarpeeksi... ehkä vähän liikaakin. 


Harmaa ylisuuri neule | KappAhl
Oikeastaan löysin tämän neuleen kirpparilta kahdella eurolla. Mietin ehkä minuutin tarvitsenko harmaata villapaitaa ja nopea vastaus oli kyllä. Rakastan tätä neuletta niin paljon etten edes muista milloin en olisi pitänyt tätä... 


Mom jeans | Seppälä
Mulla on vähän sellainen vartalotyyppi ettei sille käy löysät housut. Yritin monta vuotta löytä hyvin istuvia, löysiä ja mukavia boyfriend-farkkuja mutta se osoittautui mahdottomaksi. Joko olivat liian löysät eivätkä pysyneet päällä, tai sitten kiristi reisistä. Huoh. No seppälästä kerran huvikseni koitin näitä äitifarkkuja, ja rakastuin ihan täysin! Ihan supermukavat päällä, eivät kiristä mistään ja oon oikeasti käyttänyt näitä melkeen joka päivä jos farkut oon vetänyt jalkaan. 


Valkoinen poolopaita | Zara
Tämäkin kipale on löydetty kirpparilta eurolla. Paita on ihanan pehmeä, mutta täytyy tunnustaa, en oikeastaan tiedä miksi oon käyttänyt tätä paitaa enemmän kuin muita. Jostain syystä se vain aina osuu sopivasti käteen kun etsin jotain päällepantavaa. Tämä paita on näköjään päällä mun profiilikuvassakin, kappas. 


Armeijakuosinen lippis | Löytötex
Hah, en ajatellut että tälle listalle tulisi jotain Löytötexistä. Jos ette tiedä mikä se on, Löytötex on tavallaan suomalainen (ja pienempi) versio amerikan Targetista. Halpaa kamaa ja jotkut aika huonolaatuisiakin. Mutta kyllähän sieltä joskus löytyy jotain kiinnostavaa. Mä löysin tämän lippiksen kevään alussa ja mietin pitkään kehtaanko ostaa. Armeijakuosinen? Onko se mauton? Ostin lopulta, enkä oikeastaan kehdannut pitää sitä missään. Vähitellen totuttelin lippikseen ja sen kuosiin, ja nyt pidän hattua jo lähes joka kerta kun ulkona piipahdan! 

Mitä mieltä ootte? Onko teillä samanlaisia lemppareita? 

6 kommenttia:

  1. Toi villapaita on kyl aivan ihana <3

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi sulla! Noi farkut näyttää niin mukavilta!! :-D liityin lukijaksikin x)

    http://aliisla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos! Ne on ihan älyttömän mukavat jalassa, suosittelen! :D

      Poista
  3. Tuollanen basic poolopaita on kyllä mustakin ihana vaate! Mulla löytyy mustana, mutta talvella tuli kyllä sitä kulutettua paljonkin :)

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itekki miettiny et pitäis vielä mustanakin hankkia! Ehkä sitten syksyksi, nyt alkaa olla jo vähitellen liian lämmin näihin poolopaitoihin, ainakin ite meinaan tukehtua... :D

      Poista