perjantai 6. toukokuuta 2016

KEVÄÄN SUOSIKIT - VIDEO

Eka video ikinä! Muistakaahan vaihtaa laatu HDlle! Koska aikaa mulla on enemmän kuin tarpeeksi, ajattelin väsätä tällaisen aika lyhyehkön lempparit-videon. Sillä oli ihan hyvä aloittaa, ja kun muutenkin oon jo videoita editoinut niin ei ollut mikään paha homma. Mitä tykkäätte? Mitä parannettavaa? Tärisevä käsi häiritsee itteäni ihan älyttömästi, kuin myös tuo kohta kun kuvaan noita kenkiä. Kuvakulma on outo ja typerän näköinen. Mun kamera on myös etsii ikuisuuden sitä kohta mihin tarkentaa ja miettii ja miettii ja saa vidoen näyttämään vähän hätiköidyltä. Mutta virheistä oppii, vai mitä? ;) 

Videoiden tekeminen on oikeasti aika hauskaa, vähän erilaista puuhaa kuin valokuvaaminen. Nautin kuitenkin enemmän kuvien räpsimisestä, tuntuu että se on enemmän haastavampaa kuin videoiminen. Videoissa on se liikkumisen vara, mutta kuvissa pitää saada se tärkeä asia loistamaan oikealla tavalla. Tiiettehän? Plus valokuvaamisessa saa olla hiljaa, en ole kauhean innostunut puhumaan kameralle... 

Unohdin myös kuvatessa ottaa kuvat thumbnailiin. En vain sitten enää edioitessa jaksanut käydä kuvauttamassa, olin vähän laiska myönnettäköön, joten tuohon thumbnailiin (vai mikä nyt ikinä onkaan) tuli nyt vähän eri kuvat kuin mitä videolla näkyy. Heh. Joo. 

Ja kysymys: englanniksi vai suomeksi? En tiennyt kummalla kielellä tuon olisi tehnyt, niin aloitin nyt sillä kansainvälisellä meiningillä. 

6 kommenttia:

  1. Todella hyvä ja selkeä video! :) Tykkään♥

    ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Pelkäsin vähän että minkälaisen vastaanoton tää video saa, kun on niin uusi asia itelleni:D

      Poista
  2. Ei tosiaan uskois, että sun ensimmäinen video! Tosi hyvin onnistunu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hienoa! Katotaan nyt tykkäänkö tästä tarpeeksi jatkaakseni... :D

      Poista
  3. Todella mielenkiintoisen oloinen blogi sulla! jään lukijaksi seurailemaan!

    www.mydayblogfin.blogspot.fi

    VastaaPoista