perjantai 9. syyskuuta 2016

IRLANTILAINEN SUKLAARAKAS


Pääsinkin käymään kaupungissa jo keskiviikkona, ja Pinterest-addiktion takia olin tehnyt aika mehevän listan paikoista joissa halusin käydä. Mukana oli kirjakauppaa ja pari perusnähtävyttä jotka halusin kuvata, mutta yksi paikka ansaitsi kolme huutomerkkiä - Cocoa Atelier. Internetin mukaan yksi Dublinin parhaimpia suklaakauppoja ja tottakai mun piti käydä tsekkaamassa se! Mä ihastuin tähän pikku puotiin ihan täysin ja on nyt ihan pakko päästä hehkuttamaan näistä suklaista. 
Kauppa oli toki kallis, yksi macaron ja neljä suklaapalaa maksoivat noin 8 euroa. Päätin kuitenkin ostaa tänne tulon kunniaksi, enkä kyllä katunut! Mä myös rakastan näitä kasseja joita täällä Dublinissa käytetään, muovipusseja ei näy missään! Nää kassit ovat vaan esteettisesti niin kauniita, voisin katsella niitä koko päivän... 



Kaupan suklaat ovat 100 % käsintehtyjä, lisäaineettomia ja irlantilaisia, eli siis tehty ja toimitettu tässä maassa. Makuja oli aivan hirveästi, mutta valitsin omat lempparit - pistaasi, kahvi, Irish Pot Still Whiskey ja lime. Ihan ehdottomasti paras oli lime ja irkkuviski! Maistoin myös salted caramel- macaronsin, mikä oli ihan taivaallista. 

Tuntuu ihan hullulta kirjoitella tänne jostain suklaista. Enhänhä mä yleensä mitään tällalailla mainosta! Nämä oli vaan niin pirun hyviä. Keskiviikkona sain muutenkin paljon kivoja kuvia, kun kiertelin siellä keskustassa suklaat kädessä. Siitä siis myöhemmin!

8 kommenttia:

  1. Siis ah nami, suklaata! <3 Hyvältä näyttää kyllä ja tuo pussikin on kyllä tosi kaunis ja silmää miellyttävä! :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan järkyttävä suklaaintoilija, olin ihan innoissani tästä kaupasta kuten varmaan voi huomata... :D

      Poista
  2. Varmasti hienoa, kun pääsee tollasia hienoja luksusjuttuja ostelee. Tai ne tuntuu vähintään luksukselta, kun ne tulee kalliin näkösissä kasseissa ja maksaa paljon. Ihania kuvia, sun blogis tulee olee mun lemppari tässä lähiaikoina kyl! :)


    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos! Kyllähän noita luksus-suklaakauppoja löytyy sieltä Suomestakin, siellä sitä ei vain osaa arvostaaa kun saa fazerin sinisen muutamalla eurolla kaupasta :D

      Poista
  3. Eikä, liian hyvän näköisiä! Tosin onhan noilla hintaakin, mutta voihan sitä välillä itseään hemmotella... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miettii että tuolla hinnalla saisi ainakin kolme suklaalevyllistä... :D Ei ihan mikään joka päiväinen herkku, mutta silleen kerran vuodessa käy! ;)

      Poista
  4. Luin moneen kertaan otsikon "Irlantilainen salarakas". Voisihan suklaata niinkin nimetä :D Ihme, ettemme suklaa hullun siskoni kanssa käyneet puodissa käydessämme Dublinissa kesällä. (Tai hetkinen, kun katson kuvaa tarkemmin saatoimmekin käväistä sisällä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha :D Jos uudestaan vielä käytte niin tsekatkaa tää paikka kunnolla!

      Poista